Over de LVVP

Gratis webinar Suïcideplan of veiligheidsplan?

Gratis webinar Suïcideplan of veiligheidsplan?

15-10-2020 Print

SUPRANET GGZ en de Vrije Universiteit Amsterdam organiseren op 9 november 2020 van 16.00 tot 17.00 uur een gratis webinar voor zorgprofessionals die te maken hebben met cliënten met een verhoogd risico op suïcidaliteit.

Veiligheidsplanning is één van de belangrijkste onderdelen van suïcidepreventie. Hoe pakt u dat in de praktijk aan? Is het uw plan, of dat van uw patiënt? En hoe wordt het praktisch en toepasbaar voor patiënt en naasten?

Aan het woord komen Ad Kerkhof, klinisch psycholoog en emeritus hoogleraar klinische psychologie, psychopathologie en suïcidepreventie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Martin Steendam, klinisch psycholoog en programmamanager zorg dichtbij bij Lentis.

Aanmelden kan per mail: info@supranetggz.nl. Vermeld uw naam, functie en organisatie, en eventueel vragen die u vooraf wilt inbrengen. Meer informatie: klik hier.

Ook interessant

Thuisarts.nl: ook bij psychische klachten

Inmiddels kennen veel Nederlanders thuisarts.nl als de betrouwbare website met informatie over medische klachten. Maar ook over psychische klachten ...

Lees meer

Heeft u een bedrijfshulpverlener nodig?

Heeft een solistisch werkende psycholoog/psychotherapeut, zelfstandig werkend zonder personeel en met een eigen praktijk, verplicht een bedrijfshulpverlener (bhv’er) ...

Lees meer