Over de LVVP

Grote belangstelling voor informatieavonden kwaliteitsstatuut

Grote belangstelling voor informatieavonden kwaliteitsstatuut

04-02-2016 Print

Ruim 600 leden kwamen naar de tweede informatieavond over het kwaliteitsstatuut op 1 juni jl. in Nieuwegein, die naar tevredenheid is verlopen. De aanwezige leden stelden relevante vragen aan voorzitter en directie, waren blij met de geboden praktische hulpmiddelen en voelden zich gesteund. De laatste van drie bijeenkomsten wordt gehouden op op 15 juni in Eindhoven. De presentatie van de informatieavond staat inmiddels ook op Mijn LVVP. Hoewel het aantal inschrijvingen groot is, kunt u zich nog aanmelden via s.wammes@lvvp.info.

In het mei-interview beantwoordde vicevoorzitter Hans Kamsma een aantal belangrijke vragen over het kwaliteitsstatuut: over het format voor de leden dat binnenkort klaar is, over het invullen en de toetsing daarvan door trusted third party MediQuest, de administratieve belasting die het met zich meebrengt, over de plicht om te ROM'en en de aanlevering aan SBG. Zijn geruststellende conclusie: “het invullen van het (format) kwaliteitsstatuut valt mee”.

Op Mijn LVVP, het besloten ledendeel van deze site, vindt u nog meer belangrijke informatie over het kwaliteitsstatuut, waaronder de antwoorden op veelgestelde vragen.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer