Over de LVVP

Hebt u zich al ingeschreven voor het LVVP-congres?

Hebt u zich al ingeschreven voor het LVVP-congres?

04-02-2015 Print

Het aantal inschrijvingen voor het LVVP-congres dat op vrijdag 5 juni 2015 wordt georganiseerd in de Rijtuigenloods in Amersfoort groeit gestaag. We bieden u een gevarieerd en prikkelend programma, dat u als vrijgevestigd ggz-professional zal aanspreken. Schrijf u tijdig in via onze website, zodat u verzekerd bent van deelname.

Het centrale thema is Verbinden, een werkwoord dat zeer van toepassing is op de LVVP als actieve en dynamische vereniging, die een samensmelting is van LVE en NVVP. Het thema is ook van toepassing op de vrijgevestigde ggz-professional, die de verbinding zoekt met cliënt en collega, in netwerken en samenwerkingsverbanden. De nieuwe tijd vraagt om creatieve vormen van samenzijn, op basis van zinvolle doeleinden. Dat is een uitdaging, die we op ons congres graag met u uitdiepen en vormgeven.

 LVVP-voorzitter Arnoud van Buuren treedt op als dagvoorzitter en internationaal bekend keynote-speaker Frans de Waal verzorgt de aftrap op zijn eigen kleurrijke wijze. U kunt kiezen uit diverse boeiende sessies en activiteiten.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer