Over de LVVP

Herhaalde aankondiging: trainingsavonden ‘snel succes met ROM’ in 2017

Herhaalde aankondiging: trainingsavonden ‘snel succes met ROM’ in 2017

04-02-2017 Print

Reflectum organiseert nogmaals een aantal trainingsavonden in januari en februari 2017. Deze trainingsavonden bestaan uit twee onderdelen. De avond start met een korte toelichting over de functionaliteiten van de nieuwste versie van de LVVP ROM-portal, waarbij u gelegenheid krijgt om vragen te stellen aan de aanwezige teamleden. Tijdens het tweede gedeelte van de trainingsavond bieden zij u een inhoudelijk trainingsprogramma aan, in samenwerking met onderzoeks- en adviesbureau Mark Bench.

Suzan Oudejans en Masha Spits van Mark Bench informeren u inhoudelijk over het optimale gebruik van vragenlijsten én de resultaten die daaruit voortkomen. In vogelvlucht nemen zij u mee in de vraag hoe u van ROM meer kunt maken dan een administratieve belasting, hoe het bijdraagt aan een succesvollere behandeling en hoe cliënten er echt van kunnen profiteren.

Vervolgens gaan ze kort in op de overeenkomsten, verschillen en mogelijkheden van de verschillende vragenlijsten (de SQ-48, BSI en OQ-45), én waarom u voor welke zou kunnen kiezen. Als laatste kunt u kiezen voor een nadere kennismaking met één van deze vragenlijsten op een actieve en interactieve manier. Daar wordt onder andere besproken wat de afzonderlijke schalen van de vragenlijsten meten en hoe de resultaten het beste teruggekoppeld kunnen worden. Hierdoor kunt u 'snel succes met ROM' krijgen.

De kosten van dit aanvullend inhoudelijk programma (het tweede gedeelte van de trainingsavond) bedragen per deelnemer € 125,- excl. btw.

 

De trainingsavonden zijn:

  • Donderdag 19 januari in Utrecht
  • Dinsdag 31 januari in Rotterdam
  • Dinsdag 7 februari in Amsterdam

 

Bij uw inschrijving kunt u aangeven of u het eerste deel wilt bijwonen en met welke vragenlijst u graag nader kennis wilt maken middels een detailworkshop; hierbij hebt u twee keuzemogelijkheden. De training zal starten om 18.30 uur, het tweede gedeelte naar verwachting om 19.00 en eindigen rond 21.30 uur. De exacte locatie en tijden van de training worden u tijdig toegezonden.. U kunt zich inschrijven via deze link.

Ook interessant

Staatssecretaris Blokhuis wil aanpak regeldruk intensiveren

In de brief die staatssecretaris Paul Blokhuis recentelijk naar de Kamer stuurde, schrijft hij: “Samen met alle betrokken partijen wil ...

Lees meer

De LVVP zoekt leden voor projectgroepen indicatorontwikkeling

Zoals u weet, worden door het Netwerk kwaliteitsontwikkeling GGZ van 2015 tot 2017 18 kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van kwaliteitsindicatoren. ...

Lees meer