Over de LVVP

Herregistratie gz-psychologen en psychotherapeuten blijft vragen oproepen

Herregistratie gz-psychologen en psychotherapeuten blijft vragen oproepen

04-02-2016 Print

Zoals we eerder berichtten, heeft het BIG-register mede na vragen vanuit de LVVP een heldere uitleg op zijn website geplaatst over de urentelling bij de herregistratie van gz-psychologen en psychotherapeuten. Wij wijzen u daarnaast graag op de antwoorden van het BIG-register op veelgestelde vragen over de herregistratie, als ook op de helpdesk voor de rechtstreeks beantwoording van uw vragen. Omdat sommige antwoorden om een interpretatie vragen, hebben wij het BIG-register verzocht om eenduidigheid hierin. Op dit moment hebben wij meerdere vragen ingediend. Zodra wij de antwoorden daarop ontvangen, plaatsen we die onder het item herregistraties op Mijn LVVP.

Op de herregistratiepagina van het CIBG vindt u verder:

  • De rekenhulp werkervaring: de voor u bestemde pdf kunt u downloaden, vervolgens opslaan (!) op uw computer en invullen. Ook vindt u daar een toelichting op de rekenhulp.
  • De verklaring werkervaring (in de linker kolom onderaan). De modelverklaring voor zelfstandigen vindt u vervolgens onderaan de pagina.
  • Een doorlink naar gz-psycholoog en psychotherapeut (daar vindt u de omschrijving van de mee te tellen uren en het beoordelingskader).

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer