Over de LVVP

Indienen kwaliteitsstatuut verlengd tot 15 december!

Indienen kwaliteitsstatuut verlengd tot 15 december!

04-02-2016 Print

Op aandringen van de LVVP is er een extra mogelijkheid gecreëerd voor het indienen van uw ggz-kwaliteitsstatuut: de uiterste datum van 1 december is verlengd naar 15 december aanstaande. Mocht u uw kwaliteitsstatuut nog niet hebben ingediend, dan kunt u dat tot die datum alsnog doen via de website www.ggzkwaliteitsstatuut.nl. U ontvangt dan voor 1 januari 2017 een reactie of het is goedgekeurd.

We blijven benadrukken hoe belangrijk het is voor de voortgang van uw behandelingen dat u uw kwaliteitsstatuut voor 1 januari 2017 geregeld hebt. Maak dus gebruik van deze allerlaatste mogelijkheid om tijdig te beschikken over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut!

 

De stand van zaken tot 5 december jl.:

 

Wat moet u precies doen:

  • U vraagt eerst een account aan op de website www.ggzkwaliteitsstatuut.nl en registreert uw gegevens. Op de pagina ‘aanbieden kwaliteitsstatuut’ handelt u vervolgens als volgt:
  • Klik op ‘Download hier het format voor vrijgevestigde’; het format opent vervolgens in een nieuw scherm.
  • Sla het format op (Apple-gebruikers: kies voor Archief, Bewaar als)
  • Open het format (Apple-gebuikers: ga naar Finder en open het document)
  • Vul het format in en maak daarbij gebruik van de invulinstructies van de LVVP. Let op: u moet niet het instructiedocument invullen, maar het format dat u hebt gedownload van ggzkwaliteitsstatuur.nl!
  • Sla het ingevulde format op op uw pc (kies voor Bestand, Opslaan als)
  • Upload het ingevulde format op de website ggzkwaliteitsstatuut.nl en voeg eventuele bijlagen toe (ga naar www.ggzkwaliteitsstatuut.nl, pagina Aanbieden kwaliteitsstatuut, onderdeel Kwaliteitsstatuut aanbieden).

 

Privacy

Uiterlijk 19 december a.s. informeert MediQuest alle zorgaanbieders met een goedgekeurd statuut dat de alleen-lezen en afdrukbare versie van het kwaliteitsstatuut gereed staat op de website (www.ggzkwaliteitsstatuut.nl). In deze zelfde e-mail ateendeert MediQuest zorgaanbieders op de publicatie van de adresgegevens, zodat zij de kans hebben om de adresgegevens te corrigeren, zodat met name het praktijkadres wordt opgenomen in het openbare databestand van 9 januari 2017 naar ZiNL. Mediquest zal contact opnemen met de aanbieders die zich reeds met deze vraag bij hen hebben gemeld.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer