Over de LVVP

Inschrijving voor het LVVP-congres geopend!

Inschrijving voor het LVVP-congres geopend!

09-05-2019 Print

Op vrijdag 27 september 2019 vindt het tweejaarlijkse LVVP-congres plaats. U kunt zich vanaf nu aanmelden. Het congres staat open voor LVVP-leden, maar ook voor andere belangstellenden uit de ggz. We zien uit naar een inspirerende dag en hopen u daar te ont-moeten!

Wat staat er op het programma?
Key note sprekers zijn de bekende Vlaamse psychiater-psychotherapeut Dirk de Wachter en de jonge Utrechtse hoogleraar cognitieve psychologie Stefan van der Stigchel. We reiken prijzen uit voor de LVVP-schrijfwedstrijd; staatssecretaris Blokhuis neemt het jubileumboek in ontvangst en houdt een korte voordracht. Journalist Malou van Hintum treedt op als dagvoorzitter en stand-up filosoof Laura van Dolron presenteert een live column over de congresdag. Daarnaast kunt u kiezen uit maar liefst zeventien workshops verdeeld over twee rondes. Accreditatie wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP (eerstelijns en k&j), NVP en NVvP.

Congresthema: ont-moeten
Het thema van het congres is ont-moeten, een woord met meerdere betekenissen. Zo ontmoet u tijdens het congres uiteraard vrijgevestigde collega’s. Maar u ontmoet ook dagelijks cliënten in uw ggz-praktijk. Tegelijkertijd ‘moeten’ vrijgevestigde ggz-professionals van alles, waardoor de administratieve lasten hoog zijn en velen van u werkstress ervaren. Het congres is niet bedoeld als zogenaamde ‘schrapsessie’ (van lastige regels), maar er is wel aandacht voor deze kant van het vak. Alle bijdragen op de dag hebben op de een of andere manier een link met het congresthema: dit geldt zowel voor de hoofdsprekers als voor de zeventien workshops die we organiseren.

Bekijk het programma
Lees meer over de hoofdsprekers
Bekijk het workshopaanbod

Aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 245 voor LVVP-leden en € 345 voor niet-leden.
Enthousiast geworden? Meld u dan hier aan voor het congres.

Graag tot ziens op 27 september in de Rijtuigenloods in Amersfoort!

Ook interessant

LVVP steunt pleidooi VNG voor extra investeringen en inhoudelijke aanpassingen jeugdzorg

Kinder- en jeugdpsychiaters, psychologen, psychotherapeuten, orthopedagogen, jeugdzorgwerkers, jeugd- en gezinsprofessionals en kinderartsen ondersteunen het pleidooi van de Vereniging van Nederlandse ...

Lees meer

Laatste oproep: deadline LVVP-schrijfwedstrijd is 15 mei!

Wilt u nog meedoen met de LVVP-schrijfwedstrijd? Stuur uw bijdrage dan op tijd in! De deadline is op 15 mei a....

Lees meer