Over de LVVP

‘Inspirerend, inhoudelijk goed en gezellig’!

‘Inspirerend, inhoudelijk goed en gezellig’!

03-10-2019 Print

‘Inspirerend, inhoudelijk goed en gezellig’! Zo beschrijven leden het LVVP-congres van vrijdag 27 september jl., waarbij zo’n 250 mensen aanwezig waren. Wij kijken terug op een mooi LVVP-congres!

Dagvoorzitter Malou van Hintum wist op een sprankelende, positieve manier de juiste sfeer en toon te treffen. In de woorden van een van de leden is zij ‘goud waard’! Dirk de Wachter was in topvorm en kreeg zo lang applaus dat zelfs een toegift op z’n plaats was. De presentatie van Stefan van der Stigchel was sterker dan de after lunch dip en wist de aandacht van begin tot eind vast te houden. Paul Blokhuis was lovend over de immer kritische, doch constructieve gideonsbende die de LVVP is en riep op om melding te maken van storende dan wel overbodige regels. Laura van Dolron sloot af met stilte waarin niemand iets moet. En dan hebben we het nog niet eens over alle mooie en inspirerende workshops die in twee rondes werden gegeven.

Al met al heeft het congres ‘een goede afdronk’. We verheugen ons al weer op het volgende congres, dat over circa twee jaar zal plaatsvinden.

Ook interessant

Nieuwsupdate over contractering 2020

In deze nieuwsupdate vindt u meer informatie over het sluiten van een gecombineerd contract met Menzis, de doorleverplicht van VGZ ...

Lees meer

Anne-Marije Schipper en Irma Röder winnen LVVP-schrijfwedstrijd

Tijdens het congres zijn de winnaars bekend gemaakt van de LVVP-schrijfwedstrijd, die werd georganiseerd in het kader van het vijfjarig ...

Lees meer