Over de LVVP

Kwaliteitsstatuut (ks): vernieuwde website

Kwaliteitsstatuut (ks): vernieuwde website

11-09-2019 Print

De website www.ggzkwaliteitsstatuut.nl is vernieuwd. Vanaf 18 september 2019 is de nieuwe website online.

 

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen?

  1. Er is veel aandacht besteed aan overzicht in het proces dat u moet doorlopen voor registratie dan wel aanpassing van uw kwaliteitsstatuut. Eenvoudige stappen in het proces zijn direct via het menu toegankelijk gemaakt.
  2. U krijgt direct de mogelijkheid om de status van uw privacy- en AVG-instellingen in te zien en aan te passen. Dit is een afzonderlijk onderdeel in de website geworden.
  3. U heeft direct inzicht in de status van uw kwaliteitsstatuut na inloggen. U hoeft er niet meer naar te zoeken, het staat bovenaan op de website in een aangepast menu.
  4. De historie van uw kwaliteitsstatuut is ook beschikbaar. U krijgt helder zicht op de geschiedenis van uw kwaliteitsstatuut. Het downloaden van kwaliteitsstatuten is alleen mogelijk voor kwaliteitsstatuten die zijn goedgekeurd vanaf 18 september 2019. Download uw huidige goedgekeurde kwaliteitsstatuut voordat u het gaat bewerken.
  5. Om vergissingen te voorkomen is een check op de AGB-code ingebouwd. U kunt na invullen van de AGB-code controleren hoe u of uw instelling bij Vektis geregistreerd staat. Vervolgens dient u de AGB-code te bevestigen.
  6. De algemene gegevens kunnen in het nieuwe proces eenvoudig worden aangepast zonder dat het statuut opnieuw voor toetsing moet worden ingediend.
  7. Met de invoering van de nieuwe website wordt het ook mogelijk om het emailadres van uw account te wijzigen door contact op te nemen met de helpdesk. Dit was voorheen niet mogelijk. Het telefoonnummer van de helpdesk is (088) 126 3915, bereikbaar op maandag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur en 13:00 en 15:00 uur. U kunt ook mailen: helpdesk@ggzkwaliteitsstatuut.nl.

 

Ook interessant

Vooraankondiging: enquête over uw huidige digitale werkwijze

Vanaf 1 juli volgend jaar hebben patiënten recht op gratis elektronische inzage of een afschrift van hun eigen dossier. Het ...

Lees meer

Nog geen nieuw model kwaliteitsstatuut (ks) en geldigheid huidige ks

De landelijke werkgroep kwaliteitsstatuut heeft in de afgelopen periode intensief gewerkt aan de verbetering van het standaard model kwaliteitsstatuut. Ondanks ...

Lees meer