Over de LVVP

Ledenvoordeel bij VvAA-verzekeringen

Ledenvoordeel bij VvAA-verzekeringen

04-02-2016 Print

Vanaf 1 januari 2016 kunt u als LVVP-lid met een korting van 10% de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de beroepsrechtsbijstandverzekering afnemen bij de VvAA. Deze verzekeringen zijn toegesneden op uw vrijgevestigde ggz-praktijk. U ontvangt als LVVP-lid:

  • 10% korting op de aansprakelijkheidsverzekering beroep
  • 10% korting op uw rechtsbijstandverzekering beroep en uw rechtsbijstandverzekering particulier, als u deze heeft meeverzekerd
  • kosteloos toegang tot de juridische helpdesk van de VvAA voor eenvoudig kortdurend juridisch advies.
  • eerste jaar gratis VvAA-lidmaatschap.

 

Om de verzekeringen te kunnen afsluiten, is het lidmaatschap van VvAA vereist. Het lidmaatschap kost jaarlijks € 39,-. Bent u nog geen VvAA-lid? Dan biedt VvAA het lidmaatschap het eerste jaar gratis aan. Naast interessante aanbiedingen en (desgewenst) een maandelijkse nieuwsbrief met actuele onderwerpen, ontvangt u elke maand het bekende magazine Arts en Auto.

U kunt uw verzekeringen direct aanvragen via www.vvaa.nl/verzekeringen. U kunt ook contact opnemen met de ledenservice via 030-247 47 89. Zij helpen u graag verder.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer