Over de LVVP

‘Let’s talk about Sex!’

‘Let’s talk about Sex!’

04-02-2015 Print

Seksualiteit is een fundamenteel onderdeel van het leven. De meeste mensen zijn tevreden over hun seksuele leven, anderen hebben seksuele problemen. Dat geldt ook voor patiënten met een borderline persoonlijkheidsstoornis (bps). Bespreekt u de seksualiteit van uw bps-patiënt?

Mijn wetenschappelijk onderzoek in het kader van de kp-opleiding richt zich op de beste match tussen de klinisch psycholoog (in opleiding) en de bps-patiënt, voor een ideale seksuologische gespreksvoering. Voor een goede verdeling tussen vrouwelijke en mannelijke respondenten, zijn we momenteel op zoek naar mannelijke respondenten. 
Bent u een mannelijke klinisch psycholoog (in opleiding)? Dan heb ik uw hulp nodig! 

Zou u de lijst met de algemene vragen willen invullen en bij de twee vignetten aan willen geven hoe waarschijnlijk u het acht dat u de seksualiteit van een patiënt(e) met een borderline persoonlijkheidsstoornis bespreekt in de behandeling? Duur: maximaal 3 minuten. Klik op deze link voor de vragenlijst. 

Hartelijk dank voor uw medewerking! 
Noortje Roussel 
gz-psycholoog – seksuoloog N.V.V.S. – in opleiding tot klinisch psycholoog 
GGz Centraal 
n.roussel@ggzcentraal.nl

Ook interessant

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

Vijf LVVP-leden kunnen zich expert noemen op het terrein van e-mental health (emh). Zij hebben deelgenomen aan de eerdere pilot ...

Lees meer