Over de LVVP

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

04-02-2014 Print

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 januari 2015 naar het Symposium Zelfmanagement en passende zorg!

Wat is passende zorg voor mensen in de ggz en hoe kan deze zorg zo veel mogelijk het zelfmanagement stimuleren? Het LPGGz heeft de afgelopen anderhalf jaar in het project 'zelfmanagement en passende zorg' inzicht verkregen in de wensen en behoeften van cliënten en familie bij het bieden van passende zorg en het stimuleren van zelfmanagement. Hiervoor zijn praktische kenmerken van passende zorg en zelfmanagement opgesteld, ook wel Bouwstenen genoemd. Uit de praktijk blijkt dat de bouwstenen een bijdrage leveren bij het op gang brengen van het nieuwe denken en werken in de ggz.

 

Wat kunt u verwachten tijdens het symposium Zelfmanagement en passende zorg

Een terugblik op de activiteiten die we de afgelopen periode hebben uitgevoerd en de producten die het project Zelfmanagement en passende zorg heeft opgeleverd
Een presentatie van vijf goede voorbeelden 
Workshops waarin we aan de slag gaan met zelfmanagement en passende zorg aan de hand van de Bouwstenen. 
Een lezing van Jaap van Weeghel, directeur Wetenschap Kenniscentrum Phrenos
Ter afsluiting is er een borrel

Wilt u het programma en de workshops bekijken of wilt u zich opgeven voor het symposium? Ga dan naar de website van het Landelijk Platform GGz of klik hier. Op de website vindt u binnenkort ook een korte beschrijving van de verschillende workshops. Op de dag zelf kunt u een keuze maken aan welke workshop u wilt deelnemen.

Ook interessant

In ”™t kort

Beknopte info over de hoogte van het eigen risico van jongeren die in de loop van het kalenderjaar 18 jaar worden ...

Lees meer

Oproep Stichting Postacademische (G)GZ-opleidingen Amsterdam

Vacature hoofdopleider psychotherapie m/v 0,2 fte

Lees meer