Over de LVVP

LVVP biedt leden hulp bij invulling kwaliteitsstatuut

LVVP biedt leden hulp bij invulling kwaliteitsstatuut

04-02-2016 Print

Vanaf volgende week kunnen zorgaanbieders hun eigen kwaliteitsstatuut gaan invullen via de digitale portal die MediQuest daarvoor openstelt. Zodra het zover is, ontvangen leden daarover een bericht. We werken momenteel aan een handreiking voor LVVP-leden met handzame instructies bij het invullen van hun kwaliteitsstatuut. Daarnaast hebben we een handzame notitie opgesteld voor leden die niet voldoen aan de vereisten van sectie II, maar ook niet aan die van sectie III. We bieden praktische tips om de praktijk al dan niet te ontvlechten of om te vormen tot een instelling. U vindt deze documenten binnenkort op Mijn LVVP bij de uitgebreide informatie over het kwaliteitsstatuut. 

Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest om naar een van onze informatieavonden over het kwaliteitsstatuut te komen, dan kunt u alsnog deelnemen op 28 september aanstaande. We organiseren die avond in Utrecht een laatste ledenbijeenkomst. U kunt zich inschrijven via s.wammes@lvvp.info.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer