Over de LVVP

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

04-02-2016 Print

Vijf LVVP-leden kunnen zich expert noemen op het terrein van e-mental health (emh). Zij hebben deelgenomen aan de eerdere pilot van de LVVP en zij passen e-mental health toe in hun praktijk. Op 21 januari komen zij bijeen om een tiental emh-platforms te testen: vanuit het perspectief van de zorgaanbieder en dat van de patiënt. Die informatie is nadien beschikbaar voor alle leden die met e-mental health aan de slag willen.

 

Na de testdag zullen vijf platforms worden gekozen, die op een minisymposium in het voorjaar aan de leden worden gepresenteerd. De leveranciers zullen daarbij aanwezig zijn om concrete vragen te beantwoorden. De LVVP wil hiermee haar leden, die met e-mental health aan de slag willen, informeren en faciliteren. Het expertteam zal op het minisymposium in een plenair deel uitleggen hoe u dat kunt doen. We beraden ons daarna op een aanvullend aanbod van workshops.
Zodra we een datum hebben vastgesteld voor het minisymposium, ontvangt u daarover informatie en kunt u zich inschrijven.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer