Over de LVVP

LVVP-magazine juni 2016: ”˜De inhoud van het vak moet weer een stem krijgen!”™

LVVP-magazine juni 2016: ”˜De inhoud van het vak moet weer een stem krijgen!”™

04-02-2016 Print

Volgende week verschijnt het tweede digitale LVVP-magazine van dit jaar. De inhoud is ook nu weer verrassend en boeiend. Het magazine opent dit keer met een kennismaking van LVVP-voorzitter Arnoud van Buuren met Damiaan Denys, voorzitter van de NVvP. In dit duo-interview spreken zij af gezamenlijk een bijeenkomst te organiseren om weer een stem te geven aan de inhoud van hun vak. De LVVP is blij met dit gezamenlijke initiatief. Binnenkort vindt dan ook een eerste gesprek tussen beide verenigingen plaats om het initiatief uit te werken. Verder in het magazine….

 

Diverse interviews: met LVVP-directeur Judith Veenendaal en plaatsvervangend LVVP-directeur Dick Nieuwpoort, met bestuursleden Hans Kamsma en Alexandra Sillen, met Lisette Hinderink, voorzitter van de visitatiecommissie en beleidsmedewerker Suzanne Stomp, met Maud de Groot,  Elma Zwart en Frank Zwartenkot over het LVVP-project ‘sturen op functioneren’, met Katja Pereira en Birgitte Beelen over e-mental health, en met startend praktijkhouder Katinka Stienen. Voorts reportages over de bijeenkomst over het kwaliteitsstatuut en over de LVVP-conferentie ‘Jeugd-ggz broodnodig’, een profielschets van aftredend bestuurslid Christiaan Scheele, de vaste column van Charlotte van der Wall, het pamflet van LVVP-lid Mark van der Kruijk, en tot slot de gebruikelijke boekbespreking. Het lezen meer dan waard dus. Volgende week op uw digitale deurmat!

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer