Over de LVVP

LVVP zoekt extra lid klachtencommissie en klachtenbemiddelaars

LVVP zoekt extra lid klachtencommissie en klachtenbemiddelaars

04-02-2015 Print

De klachtencommissie van de LVVP moet worden uitgebreid met vertegenwoordigers vanuit de generalistische basis-ggz en ook de pool van klachtenbemiddelaars moet worden aangevuld. Een oproep aan LVVP-leden voor deze belangrijke (bezoldigde) functies.

De LVVP zoekt voor haar onafhankelijke klachtencommissie een extra lid dat de belangen van eerstelijns werkende leden (generalistische basis-ggz) kan vertegenwoordigen. De commissie bestaat uit een voorzitter (jurist), een ambtelijk secretaris (jurist), een vertegenwoordiger van de cliëntenbelangen en een LVVP-lid. Voor deze laatste functie zoeken wij uitbreiding vanuit de gb-ggz, omdat tot op heden alleen de vrijgevestigde gespecialiseerde ggz-professional vertegenwoordigd is. Er zullen twee kandidaten worden geselecteerd; voor elke functie is namelijk ook een plaatsvervanger nodig.

 

Klachtenbemiddelaars
Tevens zoeken wij twee voormalig LVE-leden, die aan de pool van klachtenbemiddelaars kunnen worden toegevoegd. De klachtenbemiddeling is een voorliggend traject op de behandeling door de klachtencommissie. Welke oud-LVE-leden hebben hiervoor belangstelling? Er zal een speciale dagtraining voor worden georganiseerd. Zowel de functie in de klachtencommissie als die van klachtenbemiddelaar zijn bezoldigd.

 

Voor informatie over en aanmelding voor beide functies kunt u zich richten tot Jeanne Janssen via j.janssen@lvvp.info.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer