Over de LVVP

Neem deel aan de pilot voor het nieuwe zorgclustermodel

Neem deel aan de pilot voor het nieuwe zorgclustermodel

12-04-2018 Print

Voordat het toekomstige zorgclustermodel wordt ingevoerd, wordt het in een pilot uitgebreid in de praktijk getest. Om het nieuwe model voor vrijgevestigden goed werkbaar te maken, is uw invloed daarbij onmisbaar. Daarom is de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) nog op zoek naar vrijgevestigde deelnemers aan de pilot. U krijgt een financiële tegemoetkoming, gratis ict-ondersteuning en de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een gecertificeerde HoNOS+-training. Klik hier voor meer informatie.

Deelname aan de pilot geeft u niet alleen invloed op het uiteindelijke model, maar bovenal een voorsprong in informatie over en ervaring met het nieuwe zorgclustermodel. Daarmee bent u straks gedegen voorbereid op de toekomst van uw ggz-praktijk. U kunt zich voor de pilot aanmelden via info@nza.nl.

 

Instructiefilm zorgclustermodel

Om ggz-behandelaren inzicht te geven in hoe het zorgclustermodel werkt, heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) een instructiefilmpje gemaakt. In dit filmpje wordt het zorgclustermodel in vogelvlucht uitgelegd.

Ook interessant

Congrescommissie zoekt leden!

Met het geslaagde congres van september 2017 in het achterhoofd kijkt de congrescommissie alweer vooruit naar de nieuwe editie die najaar 2019 ...

Lees meer

LVVP zet zich in voor minder administratieve lasten

Afgelopen week hadden de ggz-partijen en zorgverzekeraars een bestuurlijk overleg met staatssecretaris Paul Blokhuis over administratieve lasten. Ook de LVVP ...

Lees meer