Over de LVVP

Netwerk kwaliteitsontwikkeling ggz (NKO) per 1 oktober opgegaan in akwa

Netwerk kwaliteitsontwikkeling ggz (NKO) per 1 oktober opgegaan in akwa

04-10-2018 Print

Per 1 oktober gaat het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz (NKO) op in akwa, alliantie kwaliteit in de ggz. Het NKO-bestuur draagt zijn taken over en de medewerkers worden werkzaam bij akwa. Wit u op de hoogte blijven van richtlijnen in de ggz? Meld u vast aan voor de nieuwsbrief van akwa.

NKO draagt zijn werk over aan akwa 

Per 1 oktober gaat het netwerk kwaliteitsontwikkeling ggz (NKO) op in akwa, alliantie kwaliteit in de ggz. Hiermee draagt het bestuur van NKO zijn taken over aan het bestuur van akwa. Ook directeur Sebastiaan Baan, voor een aantal van u bekend van zijn presentatie op de ledenvergadering afgelopen juni, neemt afscheid.

 

 

akwa per 1 januari 2019 operationeel

akwa is als organisatie vanaf 1 januari 2019 volledig operationeel. Dit najaar wordt hard gewerkt aan de inrichting van de organisatie en een nieuwe website. Om die reden vindt u dit najaar op de website van het NKO en op www.ggzstandaarden.nl nog nieuws over gepubliceerde kwaliteitsstandaarden en implementatietools; ook verschijnt er nog een editie van de nieuwsbrief van NKO.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u vanaf januari 2019 op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom de kwaliteitsstandaarden en kwaliteitsregistraties? Abonneer u dan alvast op de nieuwsbrief van akwa.

Ook interessant

Minister beantwoordt vragen over wachttijden en zorgplicht

NVVP blijft belang van matched care onderstrepen

Lees meer

Op verzoek LVVP past Zilveren Kruis uitleg aanleveren ROM-data aan

Vrijdag heeft u via de nieuwsbrief het LVVP-contractenoverzicht 2019 ontvangen. Wij gaven daarbij al aan dat het overzicht regelmatig wordt aangepast ...

Lees meer