Over de LVVP

NZa-congres over implementatie nieuwe regels 2017

NZa-congres over implementatie nieuwe regels 2017

04-02-2016 Print

Op donderdag 22 september 2016 organiseert de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) het congres ‘Van beleid naar praktijk’, waarmee zij zorgprofessionals wil helpen om de regels die vanaf 2017 ingaan te implementeren in hun organisatie.

Zorgprofessionals in de eerstelijns zorg, de medisch-specialistische zorg en de langdurige zorg krijgen tijdens het congres de nieuwste regels, zorgprestaties, en formulieren uitgelegd. Per zorgdomein worden er verschillende presentaties gegeven. Ook op het gebied van toezicht en handhaving worden de instrumenten die de NZa hiervoor inzet, toegelicht.

Iedereen die verantwoordelijk is voor het implementeren van de nieuwe regels in hun zorgorganisatie kan zich gratis voor het congres aanmelden via het aanmeldformulier van de NZa. Het congres vindt plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Aanvang is 8.30 uur en het congres eindigt om 17.30 uur.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer