Over de LVVP

(Ont)regel de Zorg: meerjarige contracten in eenieders belang

(Ont)regel de Zorg: meerjarige contracten in eenieders belang

04-10-2018 Print

Met een aantal andere partijen is de LVVP betrokken bij het actieprogramma (Ont)regel de Zorg. Doel van het actieprogramma is de administratieve lasten voor zorgaanbieders te verminderen. Eén van de actiepunten uit (Ont)regel de Zorg is het bevorderen van meerjarige contracten. Zorgverzekeraars Nederland wil graag enkele LVVP-leden hierover interviewen.

Zorgverzekeraars Nederland (ZN) gaat binnenkort de diverse zorgverzekeraars benaderen om duidelijk te maken welke administratieve lasten er gepaard gaan met de contractering voor de aanbieders. Verzekeraars worden er dan nogmaals op gewezen dat het in eenieders belang is om meerjarige contracten af te sluiten.

 

Meewerken?

Om dit verhaal wat luister bij te zetten, wil ZN graag twee LVVP-leden interviewen over het contrateerproces en deze informatie gebruiken in de communicatie naar zorgverzekeraars. Bent u bereid om hieraan mee te werken? Stuur dan een mail naar Michiel Schiffers met uw naam, mailadres en telefoonnummer.

 

Ook interessant

Minister beantwoordt vragen over wachttijden en zorgplicht

NVVP blijft belang van matched care onderstrepen

Lees meer

Op verzoek LVVP past Zilveren Kruis uitleg aanleveren ROM-data aan

Vrijdag heeft u via de nieuwsbrief het LVVP-contractenoverzicht 2019 ontvangen. Wij gaven daarbij al aan dat het overzicht regelmatig wordt aangepast ...

Lees meer