Over de LVVP

Oproep extra workshops LVVP-congres 5 juni 2015

Oproep extra workshops LVVP-congres 5 juni 2015

04-02-2015 Print

Een aantal LVVP-leden gaat zich inzetten voor workshops op het LVVP-congres op 5 juni 2015. We hebben echter nog meer inzet nodig omdat we veel inschrijvingen verwachten. Hebt u specialistische behandelexpertise en wilt u die delen met collega’s? Laat het ons weten. U kunt dan tevens gratis deelnemen aan het congres.

Na onze vorige oproep aan leden voor het geven van een workshop op het LVVP-congres op 5 juni 2015, ontvingen wij veel boeiende en passende reacties. Maar omdat we veel inschrijvingen verwachten, is er nog ruimte voor meer invulling. De congrescommissie is daarom op zoek naar leden die bijzondere expertise in huis hebben en deze willen delen met collega’s. We denken dan aan workshops over schematherapie, EMDR, RET, familieopstellingen of andere inhoudelijk specialistische behandelvormen. Laat het ons weten via t.ruijl@lvvp.info. Goede suggesties worden beloond met gratis deelname aan het congres.

 

Bijzondere intervisie-ervaringen

Daarnaast willen we u als LVVP-lid vragen om bijzondere ervaringen vanuit intervisieverband te delen: wat is het meest spannende, ontroerende, ontluisterende, leerzame of onthutsende persoonlijke onderwerp dat u met uw collega’s hebt gedeeld? We doelen dan op hetgeen u heeft geraakt vanuit de therapeutische relatie met uw cliënten. En zou u dit willen delen via beeld, geluid of op schrift? De congrescommissie wil hiervan vervolgens een compilatie maken, die op het congres kan worden getoond als verbindend document. U kunt uw ervaringen melden bij Jeanne Janssen via j.janssen@lvvp.info.

 

Verbinden

Het thema van ons congres is ‘Verbinden’. De congresdag wordt geopend door internationaal bekend keynote-speaker dr. Frans de Waal, die het thema zeer kleurrijk in beeld zal brengen.

Het congres vindt plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort. LVVP-voorzitter Arnoud van Buuren treedt op als dagvoorzitter. Het programma is gevarieerd en prikkelend en zal naar verwachting in februari klaar zijn. Begin maart ontvangt u een uitnodiging en kunt u zich aanmelden.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer