Over de LVVP

Reminder: ledenvoordeel bij VvAA-verzekeringen

Reminder: ledenvoordeel bij VvAA-verzekeringen

04-02-2016 Print

Sinds 1 januari 2016 kunt u als LVVP-lid met een korting van 10% de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de beroepsrechtsbijstandverzekering afnemen bij de VvAA. Deze verzekeringen zijn toegesneden op uw vrijgevestigde ggz-praktijk. U ontvangt als LVVP-lid 10% korting op de aansprakelijkheidsverzekering beroep en 10% korting op uw rechtsbijstandverzekering beroep en uw rechtsbijstandverzekering particulier, als u deze heeft meeverzekerd. Verder krijgt u kosteloos toegang tot de juridische helpdesk van de VvAA voor eenvoudig kortdurend juridisch advies, bijvoorbeeld over de grenzen van uw beroepsgeheim. Als u een verzekering afsluit, is het lidmaatschap van de VvAA het eerste jaar gratis (jaarlijks € 39).

Naast interessante aanbiedingen en (desgewenst) een maandelijkse nieuwsbrief met actuele onderwerpen, ontvangt u elke maand het bekende magazine Arts en Auto. U kunt uw verzekeringen direct aanvragen via www.vvaa.nl/verzekeringen. U kunt ook contact opnemen met de ledenservice via 030-247 47 89. Zij helpen u graag verder. Voor de ledenkorting dient u uw LVVP-lidmaatschapsnummer door te geven.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer