Over de LVVP

Reminder: LVVP-ledenvergadering 17 november 2021

Reminder: LVVP-ledenvergadering 17 november 2021

11-11-2021 Print

UPDATE 16/11/21: DE VERGADERING WORDT TOCH ALLEEN ONLINE GEORGANISEERD! LEES DEZE NIEUWSFLITS VOOR MEER INFORMATIE. Zoals we u al eerder hebben bericht, vindt op 17 november 2021 de algemene ledenvergadering (alv) van de LVVP plaats. Daaraan voorafgaand is er een feestelijk afscheid van plv. directeur Dick Nieuwpoort die met pensioen gaat. Lees ook het afscheidsinterview met Dick elders in deze nieuwsbrief. Het afscheidsfeestje duurt van 17 tot 19 uur, de alv van 19 tot 21 uur. Beide staan alleen open voor leden van de LVVP. Beide gaan fysiek door; dit is binnen de huidige coronamaatregelen (11/11/21) mogelijk. We hebben bij de keuze van de zaal rekening gehouden met de mogelijkheid om anderhalve meter afstand te houden. Wilt u erbij zijn, meld u dan zo snel mogelijk aan. De agenda en de bijbehorende stukken vindt u op Mijn LVVP.

UPDATE 16/11/21: DE VERGADERING WORDT TOCH ALLEEN ONLINE GEORGANISEERD! LEES DEZE NIEUWSFLITS VOOR MEER INFORMATIE.

Fysieke vergadering
Voor het eerst sinds de coronacrisis organiseren we weer een fysieke vergadering. Online deelname is niet mogelijk; er zijn namelijk veel extra kosten verbonden aan het organiseren van een hybride bijeenkomst (die zowel fysiek als online bijgewoond kan worden). Binnen de geldende coronamaatregelen (11/11/21) is een fysieke bijeenkomst mogelijk.

Wat u moet weten

  • Datum en tijd: woensdag 17 november 2021
  • afscheidsfeestje Dick Nieuwpoort: van 17-19 uur
  • ledenvergadering: van 19-21 uur
  • Locatie: Utrecht, op loopafstand van Utrecht CS
  • Deadline aanmelden: voor zowel het feestje als de alv ontvangen we uw aanmelding graag zo snel mogelijk.
  • Aanmelden: per mail naar Sacha Wammes via s.wammes@lvvp.info.
  • Vermeld bij uw aanmelding of u deelneemt aan het afscheidsfeestje, aan de alv of aan beide.
  • NB: we attenderen u erop dat bij de entree van de locatie om een coronatoegangsbewijs én een identiteitsbewijs gevraagd zal worden.

 

Agenda en stukken
De agenda en de bijbehorende vergaderstukken vindt u op Mijn LVVP.

Ook interessant

‘Ik ben hartstikke trots op onze groeiende club’

Bijna twintig jaar was hij werkzaam in de ggz. Hoe heeft hij die enerverende jaren ervaren? Wat waren mijlpalen, wat ...

Lees meer

Kijk altijd op Mijn LVVP voor de actuele versie van het contractenoverzicht

Omdat we nog vragen hebben uitstaan bij verschillende zorgverzekeraars, wordt het LVVP-contractenoverzicht voor leden in de komende periode nog enkele ...

Lees meer