Over de LVVP

Schrijf u nu in voor het LVVP-congres Zorg voor de toekomst

Schrijf u nu in voor het LVVP-congres Zorg voor de toekomst

02-02-2022 Print

Op vrijdag 20 mei 2022 vindt het tweejaarlijkse LVVP-congres plaats. Het thema van deze editie is ‘Zorg voor de toekomst’. U kunt zich vanaf nu aanmelden. Het congres staat open voor LVVP-leden, maar ook voor andere belangstellenden uit de ggz. We zien uit naar een inspirerende dag en hopen u daar te ontmoeten!

Wat staat er op het programma?
Key note sprekers zijn Claudi Bockting, hoogleraar klinische psychologie in de psychiatrie, en bijzonder hoogleraar Psychiatrie en filosofie aan de Erasmus Universiteit Sanneke de Haan. Tv-presentator, schrijver en columnist Özcan Akyol, alias Eus, treedt op als dagvoorzitter en spoken word artist en schrijver Babs Gons zal de dag op passende wijze afsluiten. Daarnaast kunt u kiezen uit maar liefst zestien workshops met focus op vernieuwing en de toekomst, verdeeld over twee rondes. Accreditatie wordt aangevraagd bij FGzPt, NIP eerstelijns, NIP/NVO k&j, NVP en NVRG.

Congresthema: zorg voor de toekomst
Het thema van het congres is ‘zorg voor de toekomst’, een titel met meerdere betekenislagen. Enerzijds is daar de zorg voor (de toekomst van) onze patiënten, anderzijds maken we ons zorgen over én willen we ook zorgen voor, een vernieuwende en toekomstbestendige ggz. We delen die zorg met elkaar. Alle bijdragen op de dag hebben op de een of andere manier een link met het congresthema: dit geldt zowel voor de hoofdsprekers als voor de zestien workshops die we organiseren.

• Lees meer over de hoofdsprekers en de dagvoorzitter
• Bekijk het programma 
• Bekijk het workshopaanbod 

 

Locatie
Voor dit congres hebben we gekozen voor een nieuwe, inspirerende plek: InnStyle is een prachtige en duurzame buitenlocatie aan het water, aan de rand van Utrecht. Komt u met het openbaar vervoer? We regelen een pendeldienst vanaf station Maarssen, die u rechtstreeks naar InnStyle brengt en u netjes voor de deur afzet. En die u ook weer terugbrengt naar station Maarssen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Corona: fysiek (zonder anderhalve meter) en anders uitstel
Goed om te weten: de LVVP houdt zich aan het dan geldende coronabeleid vanuit de overheid. Het congres gaat alleen in fysieke vorm door. Houd er rekening mee dat er om een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden. Mochten er tegen die tijd coronamaatregelen zijn waardoor samenkomen te veel beperkt wordt, dan verzetten we het congres naar een latere datum. Het congres wordt dus niet online gehouden en ook niet in hybride vorm. Een congres op anderhalve meter is op deze locatie niet mogelijk. Als het congres wordt verplaatst, gaat uw aanmelding automatisch mee naar de nieuwe datum.

Aanmelden
De kosten voor deelname bedragen € 259 voor LVVP-leden en € 349 voor niet-leden. Enthousiast geworden? Meld u dan hier aan voor het congres.

Graag tot ziens op 20 mei 2022!

Ook interessant

Akwa GGZ: Regiobijeenkomsten eetstoornissen Noord-Holland

Wilt u weten wat de belangrijkste adviezen uit de zorgstandaard Eetstoornissen zijn en hiermee aan de slag met collega’s ...

Lees meer

Vragen over het zorgprestatiemodel? Lees deze speciale editie van de nieuwsbrief!

In deze speciale editie van de LVVP-nieuwsbrief behandelen we een heel aantal veel gestelde vragen over het zorgprestatiemodel. Het LVVP-bureau ...

Lees meer