Over de LVVP

Speciale avond voor vrijgevestigde deelnemers pilot zorgclustermodel

Speciale avond voor vrijgevestigde deelnemers pilot zorgclustermodel

07-06-2018 Print

Vrijgevestigde praktijken die deelnemen aan de pilot voor het nieuwe zorgclustermodel ontvangen binnenkort een uitnodiging voor een ontmoetingsavond. De bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 27 juni vanaf 16 uur (inclusief maaltijd). Een uitnodiging ontvangt u een dezer dagen.

Het doel van de bijeenkomst  is om ervaringen met nieuwe clustermodel uit te wisselen en van elkaar te leren. De organisaties die betrokken zijn bij het programma van de ontwikkeling van het zorgclustermodel, waaronder de LVVP, zullen bij de bijeenkomst aanwezig zijn.

 

Workshops

Er is een inspirerend en verhelderend avondprogramma samengesteld, met onder andere een workshop waarin deelnemers in gesprek gaan over de inhoud van het model. Daarnaast is er een workshop over het (technische) proces van zorgclusters bepalen met de tool en het aanleveren van het onderhanden werk. Is er een onderwerp dat u graag aan bod wilt hebben tijdens deze avond, dan kunt u dit vermelden bij de aanmelding.

 

Op een rijtje

  • Datum en tijd: woensdag 27 juni van 16.00 – 20.30 uur
  • Locatie: Seats2Meet, Utrecht
  • Aanmelden: uiterlijk voor 20 juni 2018 via pilotsggfz@nza.nl
  • Deelnamekosten: gratis

Ook interessant

AVG en de aansprakelijkheid in verwerkersovereenkomsten

De LVVP ontvangt veel complimenten over de informatieve AVG-bijeenkomsten en de handreiking met documenten die we voor onze leden lieten ...

Lees meer

Blokhuis wil cliëntenstops in de ggz voorkomen

Staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS wil cliëntenstops in de ggz voorkomen en gaat zorgverzekeraars aanspreken op hun zorgplicht. De ...

Lees meer