Over de LVVP

Trainingsavonden ‘snel succes met ROM’

Trainingsavonden ‘snel succes met ROM’

04-02-2016 Print

Reflectum organiseert nogmaals een aantal trainingsavonden in januari en februari 2017. Deze trainingsavonden bestaan uit twee onderdelen. De avond start met een korte toelichting over de functionaliteiten van de nieuwste versie van de LVVP ROM-portal, waarbij u gelegenheid krijgt om vragen te stellen aan onze aanwezige teamleden. Tijdens het tweede gedeelte van de trainingsavond bieden zij u een inhoudelijk trainingsprogramma aan, in samenwerking met onderzoeks- en adviesbureau Mark Bench.

Suzan Oudejans en Masha Spits van Mark Bench informeren u inhoudelijk over het optimale gebruik van vragenlijsten én de resultaten die daaruit voortkomen. In vogelvlucht nemen zij u mee in de vraag hoe u van ROM meer kunt maken dan een administratieve belasting, hoe het bijdraagt aan een succesvollere behandeling en hoe cliënten er echt van kunnen profiteren.

Vervolgens gaan ze kort in op de overeenkomsten, verschillen en mogelijkheden van de verschillende vragenlijsten (de SQ-48, BSI en OQ-45), én waarom u voor welke zou kunnen kiezen. Als laatste kunt u kiezen voor een nadere kennismaking met één van deze vragenlijsten op een actieve en interactieve manier. Daar wordt onder andere besproken wat de afzonderlijke schalen van de vragenlijsten meten en hoe de resultaten het beste teruggekoppeld kunnen worden. Hierdoor kunt u 'snel succes met ROM' krijgen.

De kosten van dit aanvullend inhoudelijk programma (het tweede gedeelte van de trainingsavond) bedragen per deelnemer € 125,- excl. btw.

 

De trainingsavonden zijn:

  • Donderdag 19 januari in Utrecht
  • Dinsdag 31 januari in Rotterdam
  • Dinsdag 7 februari in Amsterdam

 

Bij uw inschrijving kunt u aangeven of u het eerste deel wilt bijwonen en met welke vragenlijst u graag nader kennis wilt maken middels een detailworkshop; hierbij hebt u twee keuzemogelijkheden. De training zal starten om 18.30 uur, het tweede gedeelte naar verwachting om 19.00 en eindigen rond 21.30 uur. De exacte locatie en tijden van de training worden u tijdig toegezonden.. U kunt zich inschrijven via deze link.

Ook interessant

Contractering 2017 op basis van leveringsvoorwaarden LVVP

Geïnspireerd op de huisartsenactie ‘Het roer moet om!’ riepen we onze leden afgelopen najaar op om ...

Lees meer

Zorgverzekeraars informeren consumenten onvoldoende

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft onderzoek laten doen naar de informatie die zorgverzekeraars telefonischaan consumenten geven. De meeste zorgverzekeraars voldoen ...

Lees meer