Over de LVVP

Trainingsdag ROM en motiverende gespreksvoering

Trainingsdag ROM en motiverende gespreksvoering

04-02-2017 Print

Mark Bench en HabitPro verzorgen op dinsdag 16 mei 2017 in Amsterdam de ééndaagse training ‘ROM en motiverende gespreksvoering: meten en verbeteren in de behandelkamer’. ROM staat momenteel volop in de belangstelling, en helaas niet alleen maar positief. Terwijl het inzetten van ROM als standaardinterventie in een behandeling bijdraagt aan een goed behandelresultaat. Maar hoe doe je dat nu als behandelaar?

Niet iedereen is vertrouwd met het afnemen van vragenlijsten en het bespreken van de uitkomsten met de cliënt. In deze training wordt u aan het werk gezet en uitgedaagd hiermee te oefenen. Tevens krijgt u informatie over wetenschappelijke evidentie en het verschil tussen ROM en benchmarking. De gebruikte methodiek bij het terugkoppelen en bespreken van de resultaten is motiverende gespreksvoering. Na afloop van de workshop hebt u kennis en inspiratie opgedaan om ROM als instrument in te zetten in het behandelproces en hebt u geoefend met het inzetten van motiverende gespreksvoering bij ROM, om zo het behandelresultaat te verbeteren.

 

De kosten van deze dag bedragen per deelnemer € 169,-. Er is accreditatie bij enkele verenigingen aangevraagd. Voor meer informatie of aanmelding, klik hier.

Ook interessant

Staatssecretaris Blokhuis wil aanpak regeldruk intensiveren

In de brief die staatssecretaris Paul Blokhuis recentelijk naar de Kamer stuurde, schrijft hij: “Samen met alle betrokken partijen wil ...

Lees meer

De LVVP zoekt leden voor projectgroepen indicatorontwikkeling

Zoals u weet, worden door het Netwerk kwaliteitsontwikkeling GGZ van 2015 tot 2017 18 kwaliteitsstandaarden ontwikkeld. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van kwaliteitsindicatoren. ...

Lees meer