Over de LVVP

Uitnodiging: 1 oktober bijeenkomst voor leden met opleideling in de praktijk

Uitnodiging: 1 oktober bijeenkomst voor leden met opleideling in de praktijk

11-09-2019 Print

Op 1 oktober 2019 organiseert de LVVP een bijeenkomst voor leden die een opleideling in de praktijk hebben (gz-psycholoog en/of psychotherapeut). Samen met leden die op dit terrein actief zijn, wil de LVVP de visie op het opleiden delen. We willen samen de problemen die bij het opleiden komen kijken, inventariseren, de eventuele geboden oplossingen bespreken en nagaan welke mogelijkheden het opleiden biedt. Aanmelden kan tot en met 15 september a.s.; mail naar s.wammes@lvvp.info. Meer informatie over opleiden vindt u op de LVVP-website.

Van de LVVP zullen aanwezig zijn:

  • Ria Mous, LVVP-bestuurslid en betrokken bij TOP Opleidingsplaatsen
  • Marlou Ribberink, lid, opleider en betrokken bij de onlangs opgerichte landelijke opleidingsraad (LOR) onder de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGZPt)
  • Dick Nieuwpoort, plv. directeur LVVP

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 1 oktober 2019, van 15.00 tot 17.30 uur in Utrecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan uiterlijk maandag 16 september 2019 een mail naar s.wammes@lvvp.info. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over de locatie.

Ook interessant

Hét congres voor de vrijgevestigde ggz-professional; mis het niet!

Het aftellen is begonnen! Nog 15 dagen en dan vindt hét congres voor de vrijgevestigde ggz-professional plaats in Amersfoort. Mis ...

Lees meer

26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019 (Eindhoven)

Mag ik een tweede product openen in de generalistische basis-ggz? Moet ik nu wel of niet ROM’en? Hoe werkt ...

Lees meer