Over de LVVP

Uitnodiging: 1 oktober bijeenkomst voor leden met opleideling in de praktijk

Uitnodiging: 1 oktober bijeenkomst voor leden met opleideling in de praktijk

29-08-2019 Print

Op 1 oktober 2019 organiseert de LVVP een bijeenkomst voor leden die een opleideling in de praktijk hebben (gz-psycholoog en/of psychotherapeut). Samen met leden die op dit terrein actief zijn, wil de LVVP de visie op het opleiden delen. We willen samen de problemen die bij het opleiden komen kijken, inventariseren, de eventuele geboden oplossingen bespreken en nagaan welke mogelijkheden het opleiden biedt. Aanmelden kan tot en met 15 september a.s.; mail naar s.wammes@lvvp.info. Meer informatie over opleiden vindt u op de LVVP-website.

 

Van de LVVP zullen aanwezig zijn:

  • Ria Mous, LVVP-bestuurslid en betrokken bij TOP Opleidingsplaatsen
  • Marlou Ribberink, lid, opleider en betrokken bij de onlangs opgerichte landelijke opleidingsraad (LOR) onder de Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGZPt)
  • Dick Nieuwpoort, plv. directeur LVVP

 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 1 oktober 2019, van 15.00 tot 17.30 uur in Utrecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan uiterlijk maandag 16 september 2019 een mail naar s.wammes@lvvp.info. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met informatie over de locatie.

Ook interessant

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) verlaagt de maximumtarieven in de ggz

Naar aanleiding van het recent uitgebrachte eindrapport van het kostenonderzoek dalen in de gespecialiseerde ggz (g-ggz) de tarieven voor verblijf ...

Lees meer

Eindhoven, 26 november 2019: regiobijeenkomst Organisatie en inhoud van uw praktijk anno 2019

Mag ik een tweede product openen in de generalistische basis-ggz? Moet ik nu wel of niet ROM’en? Hoe werkt ...

Lees meer