Over de LVVP

Vacature intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz/specialistische ggz

Vacature intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz/specialistische ggz

12-03-2020 Print

Het ondersteuningsteam Zorg voor de jeugd (ozj) stelt een intermediair aan voor vrijgevestigden werkzaam in de Jeugdwet.

Deze intermediair is het landelijke aanspreekpunt voor alle vrijgevestigde aanbieders en professionals jeugd-ggz/specialistische jeugdhulp en werkt samen met alle betrokken beroepsverenigingen. Ook is de intermediair het aanspreekpunt voor gemeenten als het gaat om deze groep vrijgevestigden.

Doel is dat de beleidskaders en het landelijke en (boven)regionale netwerk in de specialistische jeugdhulp in het algemeen en de jeugd-ggz in het bijzonder op concrete wijze worden gevoed met kennis over de rol en positie van de vrijgevestigde.

Het gaat om een tijdelijke opdracht, de maximale duur loopt tot 31 december 2021. De omvang is 24 uur per week, de beoogde startdatum is zo spoedig mogelijk. De LVVP is mede namens het NIP, de NVO en de NVvP de contactpersoon voor deze intermediair.

Interesse in deze baan?
Lees dan de uitgebreide vacature via werkenbijdeoverheid.nl: Tijdelijke opdracht: Intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz (VNG). Zie ook het themadossier Zorg voor de jeugd.

Ook interessant

Reminder leden-enquête over contractering en patiëntenstops

Onlangs hebben leden van de LVVP een uitnodiging gekregen om mee te doen aan de jaarlijkse leden-enquête over de ...

Lees meer

Vacature visitatiecommissie

De LVVP-visitatiecommissie is op zoek naar een enthousiast lid voor de visitatiecommissie. Bij voorkeur bent u visiteur met enkele jaren ...

Lees meer