Over de LVVP

Veel belangstelling voor presentatie Pauline Meurs

Veel belangstelling voor presentatie Pauline Meurs

04-02-2015 Print

Er kwamen veel LVVP-leden naar de algemene ledenvergadering van 18 november, waar prof. dr. Pauline Meurs een toelichting gaf op het kwaliteitsstatuut dat op 1 januari 2017 verplicht is voor alle ggz-professionals. Het was een boeiende presentatie over de resultaten van de commissie Meurs en over de inbedding van de regiebehandelaar in een professioneel netwerk. Deze inbedding krijgt het komende jaar vorm in een kwaliteitsstatuut.

In de ledenvergadering kwamen verder tal van actuele onderwerpen aan bod. Zo hield waarnemend voorzitter Hans Kamsma een verhelderende presentatie over het Engelse Model, als mogelijk toekomstige opvolger van de huidige productstructuur in de ggz. In zijn november-interview beantwoordde hij ook al een aantal vragen over dit onderwerp. Zijn presentatie, als ook die van de overige informatie in de ledenvergadering, vindt u vanaf 23 november op Mijn LVVP.

Ook interessant

Aanpassing artikel 13 opnieuw ter discussie

Nu de senaat in december tegen aanpassing van artikel 13 van de Zorgverzekeringswet heeft gestemd, komt het kabinet met een nieuw ...

Lees meer

LPGGz organiseert symposium Zelfmanagement en passende zorg

Bent u opzoek naar inspiratie en wilt u meedenken over passende zorg en zelfmanagement in de ggz? Kom dan op 27 ...

Lees meer