Over de LVVP

Vertrek Michiel Schiffers bij de LVVP

Vertrek Michiel Schiffers bij de LVVP

26-08-2021 Print

Per 1 juli 2021 is Michiel Schiffers niet meer in dienst bij de LVVP. De LVVP was blij met Michiel en Michiel was blij met de LVVP. Toch vond Michiel een nóg leukere baan en is hij niet langer in dienst bij de vereniging. Zijdelings blijft hij wel de LVVP betrokken.

Ruim vier jaar vervulde Michiel de functie van beleidsmedewerker bij het LVVP-bureau. Voor velen van u is hij een bekende: van de startersworkshops, de regiobijeenkomsten en het webinar over de simulatietool. Ook heeft hij velen van u per mail of telefonisch rechtstreeks geadviseerd. Zijdelings blijft Michiel bij de LVVP betrokken: onder andere het project VG VIPP zal hij voor de vereniging blijven uitvoeren.

Zoals u eerder heeft kunnen lezen, zijn onlangs twee nieuwe beleidsmedewerkers gestart bij het LVVP-bureau: Chris Nas en Paulien Peters. Zij nemen de taken van Michiel over. We bedanken Michiel hartelijk voor zijn tomeloze inzet voor de LVVP en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging!

Ook interessant

Save the date: LVVP-ledenvergadering op 17 november 2021

Op 17 november 2021 van ongeveer 18-21 uur vindt de tweede ledenvergadering van dit jaar plaats. We zetten in op een fysieke ...

Lees meer

‘Ggz-behandelaren liever dief van eigen portemonnee dan onvrij in hun behandelingen’

Steeds meer psychologen en psychotherapeuten verlaten de instelling en kiezen voor de vrije vestiging. LVVP-directeur Judith Veenendaal begrijpt dat wel ...

Lees meer