Over de LVVP

VG Digitaal: Meer gemak en inzicht door financiële administratie in uw EPD

VG Digitaal: Meer gemak en inzicht door financiële administratie in uw EPD

27-10-2022 Print

Kent u VG Digitaal al? Elke nieuwsbrief besteden we aandacht aan deze mooie service die u de gelegenheid biedt om kosteloos (!) hulp te krijgen bij het optimaal gebruik van uw epd, als u dat wilt. Degenen die al meedoen, zijn heel enthousiast. Dus gun uzelf ook deze mogelijkheid.

Uw financiële administratie is van groot belang voor uw praktijk. Met correcte financiële administratie voldoet u aan de gestelde eisen en krijgt u geleverde zorg vergoed door zorgverzekeraar en patiënt.

Verschillende EPD’s bieden mogelijkheden om tijd te besparen en om fouten in uw administratie te voorkomen. Ook geeft het EPD u meer inzicht in budgetten en omzetplafonds en kunt u deze gemakkelijk monitoren. Enkele voordelen van uw financiële administratie in uw EPD op een rij:

  • Inzicht in budgetten en omzetplafonds
  • Prognoses maken van de te verwachten declaratiebedragen
  • Inzicht in openstaande facturen en direct met één klik op de knop alles factureren

Benieuwd waarbij én hoe uw EPD u kan ondersteunen bij uw administratie? Bekijk deze animatie en ga naar onze pagina ‘Financiële administratie’ op de website van VG Digitaal.

Kunt u hierbij hulp gebruiken? Vraag dan kosteloos ondersteuning aan van uw softwareleverancier via VG Digitaal.

Ook interessant

Algemene ledenvergadering (online) op 30 november 2022

De algemene vergadering (alv) in het najaar wordt online georganiseerd. Hiermee komen we de leden tegemoet die verder weg wonen ...

Lees meer

Veel vragen over het aanleveren van wachttijden bij het NZa zorgbeeldportaal

Veel leden melden zich bij het LVVP-bureau met vragen over het zorgbeeldportaal van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en het aanleveren ...

Lees meer