Over de LVVP

VvAA-zorgverzekering met korting voor LVVP-leden

VvAA-zorgverzekering met korting voor LVVP-leden

04-02-2015 Print

De VvAA biedt LVVP-leden nu de mogelijkheid om zich aan te sluiten op hun collectief voor het afsluiten van een zorgverzekering die is ondergebracht bij ONVZ. We brengen deze optie graag onder uw aandacht, omdat het hier een volledige restitutieverzekering betreft, met behoud van vrije artsenkeuze en zonder risico op extra bijbetalingen. Dit voorstel ligt in lijn met de koers die wij varen waar het gaat om het behoud van de vrije artsenkeuze.

We werken sinds kort nauw samen met de VvAA, omdat deze vereniging bijzondere juridische deskundigheid heeft op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg en een visie uitdraagt die wij delen. Wij doen waar nodig een beroep op hen.

LVVP-leden die deelnemen aan de collectiviteit van de VvAA-zorgverzekering, ontvangen een collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen. Met deze ledenkorting bent u in 2016 voor € 101,15 per maand verzekerd (verplicht eigen risico € 385). Een aanvullende verzekering hebt u vanaf € 9,00 per maand. U hebt keuze uit 6 aanvullende verzekeringen. Bovendien kunnen leden van de LVVP het pakket Optimaal (met uitgebreide dekking!) afsluiten zonder gezondheidsvragen vooraf. Om gebruik te maken van de LVVP-collectiviteit hoeft u geen lid te zijn van VvAA. Uw lidmaatschap van LVVP volstaat. 
 
Naast de zeer aantrekkelijke collectiviteitskorting, biedt de VvAA-zorgverzekering ook:

  • vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis;
  • uitstekende dienstverlening, al drie jaar in de top 3 zorgverzekeringen van Nederland;
  • snelle uitbetaling van declaraties;
  • gemakkelijk declareren via de zorgverzekering-app.
     

Zie hier het overzicht op de VvAA-website.

Ook interessant

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

Vijf LVVP-leden kunnen zich expert noemen op het terrein van e-mental health (emh). Zij hebben deelgenomen aan de eerdere pilot ...

Lees meer