Over de LVVP

Presentaties webinar Opleiden in samenwerkingsverband beschikbaar

Presentaties webinar Opleiden in samenwerkingsverband beschikbaar

04-03-2021 Print

TOP Opleidingsplaatsen organiseerde op 9 februari 2021 een succesvol webinar ‘Opleiden in samenwerkingsverband’. Terugkijken is helaas niet mogelijk, maar de presentaties zijn wel beschikbaar evenals een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden.

De eerste presentatie van Yvonne Stikkelbroek ging over de proeftuin GGZ Oost-Brabant.

De tweede presentatie verzorgde TOP Opleidingsplaatsen zelf: deze ging over onder andere de verschillende vormen van samenwerken, de inrichting van samenwerkingsverbanden en de mogelijkheid om het historisch opleidingsvolume (HOV) van praktijkopleidingsinstellingen samen te laten voegen. Samenvoegen van het HOV kan ervoor zorgen dat het HOV voldoende is om voor een gesubsidieerde plek in aanmerking te komen. Mocht u uw HOV willen samenvoegen met een samenwerkingspartner voor de toewijzing van 2022, dan heeft u tot 1 maart 2021 de tijd om dit te doen met dit formulier.

De presentaties van het webinar en een lijst met gestelde vragen en bijbehorende antwoorden staan op de site van TOP Opleidingsplaatsen.

Ook interessant

Reactie vanuit Zorg voor de Jeugd op discussienota Zorg voor de toekomst

De samenwerkende beroepsverenigingen in het programma Zorg voor de Jeugd* hebben gezamenlijk gereageerd op de discussienota ‘Zorg voor de toekomst’ ...

Lees meer

Hoe zit het nu met … Routine Outcome Monitoring (ROM)?

De LVVP benadrukt het belang van ROM voor het monitoren van de behandeling en ook van het onderling vergelijken van ...

Lees meer