Over de LVVP

Webinar over OQ-45 resulteert in interessante peilingen

Webinar over OQ-45 resulteert in interessante peilingen

04-02-2015 Print

Op 31 maart vond onder leiding van dr. Kim de Jong een webinar plaats over de OQ-45. Zo’n 122 enthousiaste leden namen eraan deel. Via het live stellen van vragen ontstond er een levendige interactie. Er vond tevens een drietal peilingen plaats, waarvan de uitslag direct zichtbaar was.

Kim de Jong begon de presentatie met enkele vragen aan de deelnemers door middel van een poll: of zij de OQ-45 gebruiken, of ROM iets toevoegt aan de behandeling, en hoe men zichzelf beoordeelt als behandelaar. Dit alles om in te leiden waarom ROM nuttig kan zijn voor (het verloop) van de behandeling. Verder ging Kim de Jong in op de opbouw van de OQ-45, presenteerde zij enkele casussen en lichtte zij toe hoe men de resultaten kan bespreken met de cliënt. De uitslag van de polls waren direct zichtbaar:

 

De webinar verliep succesvol en de ROM-commissie gaat zich dan ook beraden op een vervolg. 

Binnenkort worden korte stukjes van de webinar op Mijn LVVP geplaatst, voorzien van de presentatie op schrift en een overzicht van de antwoorden op de gestelde vragen.

Ook interessant

LVVP-expertteam e-mental health gaat platforms testen

Vijf LVVP-leden kunnen zich expert noemen op het terrein van e-mental health (emh). Zij hebben deelgenomen aan de eerdere pilot ...

Lees meer