Over de LVVP

Webinars over het zorgprestatiemodel

Webinars over het zorgprestatiemodel

12-11-2020 Print

Op 1 januari 2022 is het zover: dan wordt het nieuwe zorgprestatiemodel daadwerkelijk ingevoerd. Meer weten over dit model? Volg dan één van de webinars. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. De webinars zullen op hoofdlijnen gelijk zijn qua inhoud.

Door een van de drie webinars over het zorgprestatiemodel te volgen, komt u meer te weten over de nieuwe systematiek voor de bekostiging. De webinars staan gepland voor:

 

Aanmelden is niet nodig. U kunt de webinars volgen door op de hierboven aangegeven links te klikken. Reserveer (een van deze) data alvast in uw agenda, zodat u zeker weet dat u het webinar niet gaat missen. Meer informatie over de webinars vindt u op de website van het zorgprestatiemodel.

Ook interessant

Menzis rectificeert teksten op verzoek LVVP

Zorgverzekeraar Menzis heeft een tekst op zijn website over niet-gecontracteerde zorgaanbieders aangepast. De LVVP had hier dringend om verzocht, omdat ...

Lees meer

De nieuwe beroepenstructuur: webinar en ledenvergadering LVVP

De LVVP krijgt regelmatig vragen van leden over de nieuwe beroepenstructuur. Uiteraard staat dit onderwerp op de agenda van de ...

Lees meer