Over de LVVP

Vacature Klinisch Psycholoog En/of Psychotherapeut Voor Kind & Jeugd (zzp) Voor Een Praktijk In Bussum

Publicatiedatum: 11 maart 2021


In verband met de aanstaande pensionering van één van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog en/of psychotherapeut BIGgeregistreerd Kind & Jeugd voor 3 dagen per week. Momenteel bestaat onze goedlopende maatschap van klinisch psychologen en psychotherapeuten uit vijf therapeuten voor de volwassenen, en drie voor Kind & Jeugd.

 

Wij zijn een professioneel en ervaren team met veel mogelijkheden voor overleg, intervisie en steun.

Wij bieden maatwerk aan cliënten, waarbij wij onder meer gebruik maken van verschillende methodieken, zoals speltherapie, systeemtherapie en EMDR. De bedrijfsvoering doen wij gezamenlijk waarbij wij ondersteuning hebben van een officemanager.

Wij hebben tot 2029 een contract voor de jeugd-GGZ met de gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek, en tevens hebben we voor 18+ met de meeste zorgverzekeraars een contract. Toetreden tot de maatschap zal plaatsvinden nadat de samenwerking wederzijds als prettig is ervaren.

 

Wil jij graag als zelfstandig klinisch psycholoog en/of psychotherapeut Kind & Jeugd aan de slag zodat je meer eigen inbreng en vrijheid hebt in jouw werkzaamheden? En zoek je ook een team waarmee je kunt samenwerken, stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons op.

Psychotherapeuten Team Bussum Kapelstraat 21B 1404 HV Bussum bussum@psychotherapeutenteam.nl www.psychotherapeutenteam.nl

Recent nieuws

Zorgprestatiemodel: webinars, simulatietool en eigen risico patiënten

In dit artikel vindt u het laatste nieuws over het zorgprestatiemodel (zpm).

Lees meer

Corona: meerkostenregeling ZN aan te vragen tot 11 mei 2021

Zorgverzekeraars bieden zorgverleners een tegemoetkoming in de meerkosten die als gevolg van covid-19 zijn gem

Lees meer