Over de LVVP

Corona: LVVP-bureau en -visitatie

Laatst geüpdatet: 24-03-20.

Op deze pagina’s houden wij u op de hoogte van het actuele beleid en informatie over het coronavirus. Deze pagina wordt dagelijks (ma t/m do) rond 15 uur geactualiseerd. Loop het bericht daarom elke dag even in zijn geheel door! De tekst die we nieuw toevoegen, is groen. De volgende dag worden de oude groene tekst zwart gemaakt en worden de aanvullingen van die dag groen.

Bereikbaarheid LVVP-bureau
De medewerkers van het LVVP-bureau komen uit verschillende regio’s van het land; een aantal werkt nu vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. Om die reden hebben we het zomerrooster ingesteld en zijn we telefonisch bereikbaar van 10 tot 13 uur op maandag tot en met donderdag.

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst op de deze pagina. We updaten deze steeds met de meest actuele informatie. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan kunt u ons mailen (voorkeur) of bellen. De beantwoording van mails kan langer duren dan u van ons gewend bent. We doen onze uiterste best om vragen op korte termijn te beantwoorden.

Roadshows zorgprestatiemodel
Onze roadshows over het zorgprestatiemodel (waarvoor we veel aanmeldingen hebben ontvangen) op 2, 8 en 15 april 2020 gaan niet door. Ze worden doorgeschoven naar een later tijdstip dit jaar, waarschijnlijk zal dit na de zomer zijn. Uw aanmelding blijft staan. Bent u op de nieuwe datum verhinderd, dan kunt u zich mettertijd afmelden of vragen om overplaatsing naar een van de twee andere data/locaties. Wacht u onze berichtgeving hierover af.

LVVP-visitatie
Alle fysieke visitatiebijeenkomsten (dus zowel de bijeenkomsten met als zonder visiteurs) worden tot 1 juni 2020 geannuleerd.

De administratieve werkzaamheden rond de visitatie (verslagen, beoordeling et cetera) lopen voor zover technisch mogelijk door.

De afdeling visitatie is telefonisch niet bereikbaar. Vragen over de visitatie kunt u wel per mail stellen via visitatie@lvvp.info. De beantwoording van mails kan vanwege corona langer duren dan u van ons gewend bent.

Recent nieuws

Actueel coronanieuws

Nieuwe teksten toegevoegd aan het coronadossier. De pagina's zijn vanaf nu openbaar toegankelijk.

Lees meer

Vacature intermediair vrijgevestigde jeugd-ggz/specialistische ggz

Reactietermijn verlengd tot 8 april 2020. Gesprekken vinden plaats op 15 april en 21 april 2020.

Lees meer

LVVP zoekt leden die visiteur willen worden

anwege natuurlijk verloop en het grote aantal visitaties is de bestaande groep van ca. 35 visiteurs aan uitbre

Lees meer