Over de LVVP

Psychotherapeut / Gezondheidszorgpsycholoog En Werkbegeleider

Publicatiedatum: 24 september 2020


Gezondheidszorgpsycholoog / psychotherapeut en werkbegeleider

 

GGZ Scharwächter biedt ambulant psychotherapeutische en psychologische basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen en psychiatrische stoornissen. GGZ Scharwächter is een praktijkopleidingsplaats voor het verwerven van de BIG-registratie tot psychotherapeut en gezondheidszorgpsycholoog.

 

GGZ Scharwächter heeft als missie om op een humanistische wijze de psychische en geestelijke gezondheid en de sociale omgang van mensen te optimaliseren. Dit doet zij middels psychotherapie, al dan niet in combinatie met vaktherapie en psychiater. De psychotherapie is gericht op vermindering van de psychische en/of psychiatrische klacht, indien mogelijk en door cliënt gewenst te komen tot duurzame persoonsverandering en verbetering van de sociale omgang.

 

GGZ Scharwächter is een GGZ-instelling en heeft in de regio Arnhem en Nijmegen verschillende locaties in gezondheidscentra of huisartsenpraktijken.

 

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van gezondheidszorgpsycholoog die tevens de rol van werkbegeleider op zich wil nemen en psychotherapeut die tevens de rol van werkbegeleider op zich wil nemen. Je zal werkzaam zijn op locatie Huissen voor 16-32 uur per week. De werkdagen en het aantal werkuren worden in onderling overleg bepaald.

 

Functie-inhoud

• Je voert intakegesprekken en stelt behandelplannen op

• Je geeft psychologische en/of psychotherapeutische behandelingen

• Bij de behandeling kunnen vaktherapeuten worden ingezet

• Je neemt wekelijks deel aan de indicatie- en behandelstaf en maandelijks aan intervisie

• Je bericht verwijzers over de behandeling en zorgt voor een consciëntieuze dossiervoering

• Je vervult taken die vallen binnen het kader van regiebehandelaar waarbij je regie voert over medebehandelaren, psychologen en vaktherapeuten die uitvoering aan de behandelplannen geven

• Je fungeert als (vervangend) werkbegeleider voor psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en/of psychologen in opleiding tot psychotherapeut Functie-eisen

• Je bent minimaal drie jaar BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en/of psychotherapeut

• Je hebt ervaring en/of affiniteit met de rol van werkbegeleider

• Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en een goed introspectief en (zelf)reflectief vermogen

 

Werken bij GGZ Scharwächter Binnen de humanistische organisatie heerst een professionele en toegankelijke cultuur. Initiatief nemen, professionele en persoonlijke verantwoordelijkheid, sociabiliteit, respect en cliëntgerichtheid zijn onze kernwaarden.

 

Verder bieden wij:

• Salaris conform de CAO GGZ

• De overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO GGZ waarbij o.a. reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering

• Verschillende opleidingsmogelijkheden

• Een overeenkomst voor bepaalde tijd die bij wederzijdse tevredenheid na een jaar wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd • Gevarieerde werkzaamheden binnen een organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng

 

Spreekt bovenstaande je aan dan willen we graag met je kennismaken. Stuur je sollicitatiebrief en CV met foto naar mw. S. Hesselink (s.hesselink@ggzscharwachter.nl)

Recent nieuws

Webinars zorgprestatiemodel: 30 november extra aandacht voor vrijgevestigden

Door een van de drie webinars over het zorgprestatiemodel te volgen, komt u meer te weten over de nieuwe syste

Lees meer

LVVP-ledenvergadering op 25 november 2020

De alv is in principe in hybride vorm (dat wil zeggen zowel live als online), op voorwaarde dat het op ...

Lees meer