Workshop voor startende praktijkhouders

Arnoud van Buuren

vrijgevestigd arts/psychotherapeut

6 september 2024 & 20 september 2024 Inschrijven 18 plaatsen vrij

De workshop van maart/april  en mei/juni 2024 is volgeboekt! 

Voor een aanmelding op de wachtlijst kunt u een e-mail sturen naar s.wammes@lvvp.info

Deze tweedaagse workshop wordt gehouden onder de inspirerende leiding van Arnoud van Buuren, arts – psychotherapeut, die een jarenlange ervaring heeft als vrijgevestigd zorgaanbieder en inmiddels expertise heeft opgebouwd in het begeleiden van mensen die een eigen praktijk willen starten. De workshop is bedoeld voor psychotherapeuten, gz-psychologen en klinisch (neuro) psychologen, werkzaam in de jeugd-ggz en/of in de generalistische basis-ggz en de gespecialiseerde ggz (volwassenen).

De deelnemers vormen zich individueel en groepsgewijs een beeld van hun eigen praktijk en krijgen alle noodzakelijke informatie voor de concrete opzet ervan.

Programma - dag 1

De eerste dag staat in het teken van visie en inspiratie en is interactief van opzet. De deelnemers maken een ondernemingsplan voor hun eigen praktijk. De workshopleider inspireert en motiveert mensen om eigen ideële en praktische doelen te bereiken. Dat gebeurt groepsgewijs, met oog en ruimte voor individuele wensen. Aan het eind van deze dag wordt ingegaan op het maken van een eigen praktijkwebsite.

Programma - dag 2

De tweede dag is praktisch van aard en richt zich op de inhoudelijke aspecten van de bedrijfsvoering. Daarbij valt te denken aan informatie over praktijkautomatisering, wet- en regelgeving, financiën, contractering, kwaliteitscriteria e.d.

Details

Utrecht , op locatie
Na aanmelding ontvangt u de overige informatie

10.00 – 17.00 uur (inclusief lunch)

De cursus wordt gratis aangeboden aan gewone en belangstellende leden van de LVVP die starten met een eigen praktijk.

Minimaal 12, maximaal 18
U moet zich voor de workshop en het lidmaatschap apart aanmelden dan wel inschrijven. De cursus is alleen toegankelijk voor leden van de LVVP.

Arnoud van Buuren
vrijgevestigd arts/psychotherapeut

Inspiratie, motivatie, informatie

Lesmateriaal en literatuur de ondernemende psychotherapeut ontvangt u op de eerste lesdag.

Inschrijven voor de workshop

U dient ingelogd te zijn om u in te schrijven voor de workshop Inloggen