Workshop voor startende praktijkhouders

Ilse Zwanenburg

vrijgevestigd gz-psycholoog

22 november 2024 & 6 december 2024 Inschrijven 9 plaatsen vrij

De workshop van september/oktober 2024 is volgeboekt! 

Voor een aanmelding op de wachtlijst kunt u een e-mail sturen naar s.wammes@lvvp.info

Deze tweedaagse workshop wordt gehouden onder de inspirerende leiding van Ilse Zwanenburg, gz-psycholoog en hoofdopleider cognitieve gedragstherapie bij de RINO Groep in Utrecht. Zij heeft inmiddels 15 jaar ervaring als vrijgevestigd zorgaanbieder in haar eigen praktijk in de regio Arnhem en als docent bij de RINO Groep. De workshop is bedoeld voor psychotherapeuten, gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen, werkzaam in de jeugd-ggz en/of in de generalistische basis-ggz en/of de gespecialiseerde ggz (volwassenen).

De deelnemers vormen zich individueel en groepsgewijs een beeld van hun eigen praktijk en krijgen alle noodzakelijke informatie voor de concrete opzet ervan.

Programma - dag 1

De eerste dag staat in het teken van visie en inspiratie en is interactief van opzet. De deelnemers maken een ondernemingsplan voor hun eigen praktijk. De workshopleider inspireert en motiveert mensen om eigen ideële en praktische doelen te bereiken. Dat gebeurt groepsgewijs, met oog en ruimte voor individuele wensen. Aan het eind van deze dag wordt ingegaan op het maken van een eigen praktijkwebsite.

Programma - dag 2

De tweede dag is praktisch van aard en richt zich op de bedrijfsvoering. Daarbij valt te denken aan informatie over praktijkautomatisering, wet- en regelgeving, financiën, contractering, kwaliteitscriteria e.d. Voor deze onderwerpen sluit Chris Nas (beleidsmedewerker LVVP) aan.

Details

Utrecht , op locatie
Na aanmelding ontvangt u de overige informatie

10.00 – 17.00 uur (inclusief lunch)

De cursus wordt gratis aangeboden aan gewone en belangstellende leden van de LVVP die starten met een eigen praktijk.

Minimaal 12, maximaal 18
U moet zich voor de workshop en het lidmaatschap apart aanmelden dan wel inschrijven. De cursus is alleen toegankelijk voor leden van de LVVP.

Ilse Zwanenburg
vrijgevestigd gz-psycholoog

Inspiratie, motivatie, informatie

Lesmateriaal en literatuur ontvangt u op de eerste lesdag.

Inschrijven voor de workshop

U dient ingelogd te zijn om u in te schrijven voor de workshop Inloggen